02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Video Giriş: 08.09.2023 11:46 | Son Güncelleme: 08.09.2023 11:56

Kulüp'ten yeni sezon fragmanı

İlk sezonda çok sevilen ve merakla beklenen Kulüp dizisinden yeni sezon fragmanı yayınlandı. Dizi yeni bölümleriyle 15 Eylül’de Netflix’te kaldığı yerden devam edecek

Kendi masalı olanların birbirine kenetlendiği ve bir aile olduğu Kulüp’ün kapıları bir kez daha açılıyor; Matilda, kendi seçtiği ailesini bir araya topladığı masasını yeniden kuruyor. Kulüp’ün ilk sezonuyla çok sevilen hikayesi, merakla beklenen yeni bölümleriyle 15 Eylül’de Netflix’te kaldığı yerden devam ediyor. 

İlk tanıtım fragmanı paylaşılan Kulüp’ün yeni sezonunda hikaye 1960’lı yılların İstanbul’una uzanıyor ve artık 5 yaşına gelen Rana, Kulüp’ün hareketli ve pırıltılı dünyasına hayranlık duyarak büyüyor. Matilda ve Çelebi Kulüp’ü her şeye rağmen ayakta tutabilmek için ellerinden geleni yaparken, Raşel ise Rana ile kendi ailesini kurmayı öğrenmek için zorlu yollardan geçiyor. Yeni sezonda Kulüp ailesi bütün zorluklara karşı dimdik durmaya çalışarak birbirine her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetleniyor. 

Hikaye yaratıcılığını Rana Denizer’in üstlendiği, proje yaratıcısı Zeynep Günay’ın yönetmen koltuğunu Seren Yüce ile paylaştığı dizinin Gökçe BahadırBarış ArduçAsude KalebekSalih BademciFırat Tanış gibi başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosuna yeni sezonda Halil BabürSerra ArıtürkAda Erma dahil oluyor.

Benzer Videolar