20 Nisan 2024, Cumartesi
Video Giriş: 06.11.2022 14:03 | Son Güncelleme: 06.11.2022 14:12

Lady Chatterley's Lover'dan ilk fragman

Başrolünde The Crown dizisinde adını duyuran Emma Corin'in yer aldığı Lady Chatterley's Lover'dan ilk fragman yayınlandı

D. H. Lawrence'ın aynı adlı romanından uyarlanan filmin oyuncu kadrosunda Emma Corrin, Jack O'Connell ve Matthew Duckett rol alıyor. Emma Corrin, The Crown'un dördüncü sezonunda Prenses Diana'nın gençliğini canlandırarak ismini akıllara kazıdı. Senaryosu David Magee tarafından yazılan filmin yönetmen koltuğunda Laure de Clermont-Tonnerre yer alıyor. Film 2 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak.

Lady Chatterley's Sevgilisi, İngiliz yazar Lawrence'ın ilk olarak 1928'de İtalya'da ve 1929'da Fransa'da özel olarak yayınlanan son romanıdır. Kitap 1960'da yayıncı Penguin Books'a karşı bir müstehcenlik davasına konu oldu. Yayınevi davayı kazanıp üç milyon kopya satana kadar kitap Birleşik Krallık'ta yayınlanmadı. Kitap ayrıca Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avustralya, Hindistan ve Japonya'da müstehcenlik nedeniyle yasaklandı. Kitap, işçi sınıfından bir erkekle üst sınıftan bir kadın arasındaki duygusal ve fiziksel ilişkiyi anlatıp o zaman yasaklı olan bazı kelimeleri kullanmasıyla kısa sürede ünlendi.

Benzer Videolar