02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Video Giriş: 12.09.2023 13:58 | Son Güncelleme: 12.09.2023 14:10

Monarch: Legacy of Monsters'ın ilk fragmanı

Apple TV+, Godzilla spin-off'u Monarch: Legacy of Monsters'ın ilk fragmanını yayınladı. Dizi 17 Kasım'da seyircisi ile buluşacak

Aynı karakteri farklı yaşlarda canlandıran baba-oğul Kurt ve Wyatt Russell ikilisinin başrollerini paylaştığı Godzilla spin-off'u Monarch: Legacy of Monsters, üç neslin canavarlarla ilgili yaşadıkları entrikaları ve özellikle de efsanevi kaiju Godzilla'nın varlığı ile Dünyayı sarsan gelişmelerle dolu olacak.

Paylaşılan teaser, ailelerinin karanlık Monarch örgütüyle bağlantısını ortaya çıkarmaya çalışan iki kardeşi tanıtırken, hikayenin özünde yer alan gizeme dair de birkaç ufak ipucu paylaşıyor. İzler bizi canavarların dünyasına ve Russel'ların canlandırdığı Ordu Subayı Lee Shaw'ın hikayesine taşıyor.

Kurt ve Wyatt'ın yanı sıra kadroda Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett ve Elisa Lasowsk gibi isimler yer alıyor. Teaser fragmanda ayrıca 2017 yapımı Legendary Pictures filmi Kong: Kafatası Adası'ndaki William Bill Randa rolünü tekrar canlandıran John Goodman da konuk oyuncu.

Benzer Videolar