04 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 24.11.2023 09:36 | Son Güncelleme: 24.11.2023 11:28

Netflix'te aralıkta neler var?

Havaların iyice soğumasıyla birlikte yepyeni hikayeler izleyiciyle buluşuyor ve çok sevilen diziler yeni sezonlarıyla dönüyor. İşte aralık ayında Netflix ekranlarında izleyicileri bekleyen diziler ve filmler
Netflix'te aralıkta neler var?

Diziler

Kuş Uçuşu: 2. Sezon / Dram

İlk sezonunu Aslı’nın Lale’yi yerinden ederek zafere ulaşmasıyla sonlandıran dizi, yeni sezonunda Aslı ve Lale’nin kıran kırana çekişmelere sahne olan medya sektöründe ayakta kalma savaşına odaklanıyor.

Aslan sürüsünün bir parçası olmaya çalışan Aslı için işler daha da zor bir hal alırken Lale, tutkularını kaybetmenin acısıyla kabuğuna çekilip kendini evine hapsediyor. İlk sezonda yaşananların ardından ikilinin mücadelesi ve kuşaklar arasındaki savaş tüm hızıyla devam ediyor.
Vizyon Tarihi: 14/12/2023

The Crown: 6. Sezon: 2. Kısım / Dram

Milletler Topluluğu'ndaki kalıcı değişiklikler, Kraliçe II. Elizabeth'i hayatı ve mirası üzerine düşünmeye iterek varisleri Charles ve William'ın yolunu açar.
Vizyon Tarihi: 14/12/2023

Berlin / Dram

La Casa de Papel’deki olayların öncesinde geçen bu dizide altın çağındaki Berlin, en iddialı soygunlarından birini planlamak için Paris'te usta bir çeteyle bir araya gelir.
Vizyon Tarihi: 29/12/2023

Walter Erkekleriyle Hayatım / Dram

Bir trajediyle hayatı altüst olan bir genç kız, küçük kasabada yaşayan vasisinin geniş ailesinin yanına taşınır. Orada hayatla, umutla ve dostlukla ilgili yeni dersler alacaktır.
Vizyon Tarihi: 07/12/2023

Archer: 13. Sezon / Komedi

Ajansın yönetimini ele geçiren yeni patron, Archer ve ekibini, ölümcül yarışmalara girmeye ve suç işlemeye zorlar.
Vizyon Tarihi: 01/12/2023

Hilda: 3. Sezon / Çocuk & Aile

Büyük teyzesini görmeye giden Hilda, perilere ilgi duymaya başlar. Ancak bu genç kâşifin perilerle arasında, sandığından daha güçlü bir bağ olabilir.
Vizyon Tarihi: 07/12/2023

Pericik Günlükleri: 2. Sezon / Çocuk & Aile

Athena, Phoebe ve Eden, çocukların gündelik sorunlarını ışıltılı, cesur ve harika yöntemlerle çözmelerine yardımcı olmak için geri dönüyor.
Vizyon Tarihi: 04/12/2023

Filmler

Maestro / Dram

Bu büyük ve korkusuz aşk hikâyesi, Leonard Bernstein ile Felicia Montealegre Cohn Bernstein'ın ömür boyu süren ilişkisini anlatıyor.

Hayata ve sanata yazılmış bir aşk mektubu niteliğindeki Maestro, aileyi ve sevgiyi merkezine alan, duygu yüklü ve görkemli bir film.
Vizyon Tarihi: 20/12/2023

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire / Bilim Kurgu

Galaksinin bir ucunda huzur içinde yaşayan bir koloni, zorba bir gücün ordusunun tehdidiyle karşılaşınca köylüler arasında yaşayan gizemli yabancı hayatta kalmanın tek umudu hâline gelir.
Vizyon Tarihi: 22/12/2023

Dünyayı Ardında Bırak / Dram

Lüks bir kiralık evde hafta sonu kaçamağına giden ailenin tatili, siber saldırı sonucu tüm cihazlarının bozulması ve kapılarında iki yabancının belirmesiyle tekinsiz bir hâl alır.
Vizyon Tarihi: 08/12/2023

Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu / Çocuk & Aile

Bir grup korkusuz tavuk, şüpheli işlerin döndüğü yakındaki bir çiftlikte korkunç bir tehditle karşı karşıya kalan diğer tavukları kurtarmak için birlik olur.
Vizyon Tarihi: 15/12/2023

Kevin Hart & Chris Rock: Headliners Only / Belgesel

Kevin Hart ve Chris Rock, eski günlerden mesleklerinin zirvesine uzanan bu kamera arkası belgeselinde kariyerlerine ve dostluklarına benzersiz bir bakış sunuyor.
Vizyon Tarihi: 12/12/2023

Trevor Noah: Where Was I / Komedi

Trevor Noah'dan yeni bir stand-up komedisi.
Vizyon Tarihi: 19/12/2023

Kayıp Şehir / Dram

Bir aşk romanı yazarı, kayıp hazineyi arayan eksantrik milyarder tarafından kaçırılınca kapak modeliyle birlikte bir orman macerasına atılır.
Vizyon Tarihi: 30/12/2023

Kırmızı Roket / Dram

Başarılı günleri geride kalmış bir yetişkin film aktörü, Hollywood'a dönüş planları yaparken Teksas'ta doğup büyüdüğü kentte yaşayanların gözüne yeniden girmeye çalışır.
Vizyon Tarihi: 10/12/2023

Love is Blind Brezilya: Karar Anından Sonra / Reality

Love is Blind Brezilya’nın geçmiş sezonlarından simaları yeniden buluşturan bu özel bölümde gerginlikler ve çözümlenmeler yaşanırken eski aşklar tekrar alevleniyor.
Vizyon Tarihi: 20/12/2023