27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 29.06.2023 19:14 | Son Güncelleme: 29.06.2023 19:33

Oksijen'den İstanbul rehberi: 30 Haziran Cuma günü için öneriler

Kurban Bayramı'nı şehirde geçirenler için Oksijen'den Cuma önerileri: Kültür-sanat, podcast, mekan ve ekran...
Oksijen'den İstanbul rehberi: 30 Haziran Cuma günü için öneriler

Gizem Ceren Piri'den kültür-sanat önerileri

Edepsiz Komedi

Hikayelerinde kadın - erkek ilişkilerinde erkek ile kadının tarafını farklı bir bakış açısıyla sahneye taşıyan Metin Zakoğlu, Edepsiz Komedi ile 30 Haziran'da Cafe Theatre İstMarin'e konuk oluyor. 

Göksel konseri

Sevilen şarkıcı Göksel, 30 Haziran akşamı Jolly Joker Vadistanbul sahnesinde dinleyenleriyle buluşuyor.

Çocuk festivali

Çocukların aileleriyle birlikte keyifli ve nitelikli vakit geçirebilmesini misyon olarak üstlenen Hupalupa şimdi de Hupalupa Go markasıyla, Eğlence Her Yerde diyor ve 30 Haziran'da Hupalupa Go Çocuk Festivali ile çocuklarla buluşuyor. 

Seramik Workshop'u

Lavanta Bahçesinde, mis gibi lavanta kokuları arasında seramik çamuruyla tanışıp yeni bir deneyime merhaba demek isteyenler 30 Haziran'da Tekirdağ'ında Rue Lavande Lavanta Bahçesi'ne Seramik Workshop’unda bir araya geliyor.

Selim Karakaya'dan podcast önerileri

İlişki Halleri

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

Melis ve Orkun ortak yönleri az olan bir çift. Yaklaşık iki yıldır birlikteler ve sekiz aydır birlikte yaşıyorlar. Orkun mühendis, bir bankada yazılımcı olarak çalışıyor. Melis ise ajansta metin yazarı. Yani biri sayısalcı, biri sözelci. Çoğu zaman ilişkilerde yaşanan olaylar benzer olsa da, her ilişkinin kendine özgü halleri oluyor elbette. Biz de Melis ve Orkun’un İlişki Halleri'ni takip ediyoruz.

Üzerine

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

Kendisini sınavlara bildiği sorulardan başlayan biri olarak tanımlayan Bülent Usta, bildiği konular üzerine konuşmak için yayında. Konular bazen ideoloji ve din gibi kavramlar olsa bile, her konuda eğlenceli bilgiler vaat ediliyor. 

Memet Özer'den mekan önerisi

Azur Yeniköy

Cuma akşamları çok özel bir yemek için çok özel bir adres. Biraz fiyatları yüksek de olsa, yemek ve ambiyans kalitesi üst düzey. Çıtır ahtapaot ve ceviche çeşitlerini deneyin derim. Özellikle kendi imalatı olan tatlı çeşitleri dünya çapında.

Ekran önerisi

Delete – Netflix

Tayland yapımı Netflix dizisi, gizli bir ilişki yaşayan ve birlikte yeni bir hayata başlamak isteyen iki sevgilinin, buldukları bir telefonda fotoğrafı çekilen insanların tamamen yok olduğunu öğrenmeleri ile gelişen gerilim dolu olayları konu alıyor. Yakın zamanda Netflix’e gelen ve ilgi gören Tayland filmi Hunger’da genç aşçı olarak karşımıza çıkan Chutimon Chuengcharoensukying dizinin başrolünde yer alırken aynı filmdeki titiz ve acımasız şefi canlandıran Nopachai Jayanama da dizide karşımıza çıkacak isimlerden. Sekiz bölümden oluşan mini seri en çok izlenen 10 dizi listesinde yerini aldı.