27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 29.07.2023 11:49 | Son Güncelleme: 29.07.2023 11:49

Oksijen'den İstanbul rehberi: 30 Temmuz Pazar günü için öneriler

Haftayı sosyal bir şekilde kapatmak ve pazartesiye mutlu başlamak isteyenler için pazar günü İstanbul'daki etkinliklerden seçmeler, konser, podcast ve ekran önerileri
Oksijen'den İstanbul rehberi: 30 Temmuz Pazar günü için öneriler

Gizem Ceren Piri'den kültür-sanat önerileri

Kibarlık Budalası

Orçun Kaptan, Aydan Şener ve Hakan Altıner'in baş rollerini paylaştıkları Moliere’in ölümsüz eseri Kibarlık Budalası, 14.yılında seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Oyun 30 Temmuz'da Kadıköy Belediyesi Selamiçeşme Özgürlük Parkı Amfi Tiyatro'da seyirciyle buluşuyor.

Köfn at Glitch Fields Festival 2023

Elektronik/dans türünde yıldızı parlayan KÖFN, Köfn at Glitch Fields Festival 2023 ile 30 Temmuz'da Klein Phonix Park'ta İstanbullu dinleyicisiyle buluşuyor.

Selim Karakaya'dan podcast önerileri

Kefe

En basit tanımla, yıllar boyu heyecanla dinlediğimiz radyo tiyatrosu yayınlarından biri. Gizem ve aksiyon türündeki hikayesiyle karşımıza çıkan Kefe, Tansu Biçer ve Tülin Özen’in yönettiği, Öner Erkan Öge ve Sanem Öge’nin başrollerde yer aldığı kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Nereden Dinlerim? SpotifyApple

 

Ask A Spaceman

Bir kara deliğe düşersek ne olur? Evren ne kadar büyük? Peki bu soruları kime sormalı? Astrofizik alanında yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Paul Sutter, dinleyicilerden gelen soruları cevaplamak için mikrofon başında. Sutter’ın eğlenceli tarzı programın da rahat dinlenmesini ve geniş bir yaş grubuna ulaşabilmesini sağlıyor.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

 

Memet Özer'den mekan önerisi

Bayramoğlu Döner Kavacık

Benim şehirdeki dönerciler içinde favorim. Ailece bir Pazar yemeği için mükemmel. Benzerlerine göre biraz pahalı ama çok lezzetli. Zaman zaman biraz bozulduğuna dair yorumlar alsam da, benim için hala çok güzel. Kalabalığa dikkat.

 

Ekran önerisi

Fisk – Netflix

Evliliği ve aşırı havalı işi sansasyonel bir skandalla sona eren avukat hanımın son derece mütevazı yerel bir bürodaki yeni işindeki maceraları. Avustralya dizisi, 12 bölüm ve hem komedi hem de hukuk dizisi sevenleri memnun edecek.