20 Nisan 2024, Cumartesi
Giriş: 17.06.2022 04:30 | Son Güncelleme: 17.06.2022 04:31

Platformlarda bu hafta bizi bekleyen en yeni yapımlar

Bu hafta platformlarda yer alan dizi ve fil önerilerini sizin için derledik
Platformlarda bu hafta bizi bekleyen en yeni yapımlar - Resim: 1

Kültür sanat kanalı TRT2’nin 22.00 film kuşağından bu haftaki seçimlerimiz

Secret Window: Son dönemde ismini sıklıkla duyduğumuz Johnny Depp’in en iyi performanslarından biriyle hafta sonu akşamından keyif alabiliriz. Bir Stephen King uyarlaması olan 2004 yapımı film “yazar tıkanıklığı” yaşayan ana karakterin depresif hikayesine odaklanıyor. Filmin kadrosunda Depp’in yanı sıra Maria Bello ve John Turturro da var. (18 Haziran Cumartesi)

Platformlarda bu hafta bizi bekleyen en yeni yapımlar - Resim: 2

Fences: Denzel Washington’ı sever misiniz? Usta aktörün yönetmen koltuğundaki başarısının da bir kanıtı olan Fences izleyiciyi 1950’li yıllara götürüyor. Ailesine bakmaya çalışırken ırkçılıkla da mücadele etmek zorunda kalan bir adamın hikayesini anlatan film çıktığı günden beri sürekli öneriliyor. Bonus, bu rolle Oscar alan Viola Davis de Washington’a eşlik ediyor. (19 Haziran Pazar)

Platformlarda bu hafta bizi bekleyen en yeni yapımlar - Resim: 3

The 39 Steps: Alfred Hitchcock hiç film çekmeseydi TRT2 büyük bir darbe alırdı muhtemelen. Bu haftanın Hitchcock filmi de 39 Basamak. 1935 yapımı filmle birlikte ünlü yönetmen de casus ve yanlış adamı suçlama temasına giriyor. Hikaye, işlemediği bir cinayetle suçlanan Richard’ın polisten kaçıp suçsuzluğunu kanıtlama macerası. (20 Haziran Pazartesi)

Platformlarda bu hafta bizi bekleyen en yeni yapımlar - Resim: 4

The Warden: İran’dan bir hapishane hikayesi. Nima Javidi’nin yönetmenliğini yaptığı film havaalanı genişletme projesine yer açmak için tahliye edilen hapishanede, bir mahkumun kayıp olduktan sonra olanları konu alıyor. Başarılı bir yöneticinin gözünden adaleti sorguluyor. Son ana kadar ters köşeleriyle dikkat dağıtmıyor ve son sahne mühim. (21 Haziran Salı)