19 Nisan 2024, Cuma
Giriş: 24.06.2022 04:30 | Son Güncelleme: 24.06.2022 04:30

Platformlarda bu hafta bizi bekleyen en yeni yapımlar

Oksijen'den platformlarda bu hafta bizi bekleyen en yeni yapımlar (Derleyen: Mehmet Dinler)
Platformlarda bu hafta bizi bekleyen en yeni yapımlar - Resim: 1

Kültür sanat kanalı TRT2’nin 22.00 film kuşağında bu hafta neler izleyebiliriz?

Derinliklere Yolculuk: Biraz baba-oğul hikayesi, çokça da okyanus. Babası Kaptan Cousteau’yla bir araya gelen Philippe Cousteau’nun onun delice fikirleriyle mücadelesini izlemek son derece keyifli. 2016 yapımı filmin yönetmeni Jerome Salle oldukça başarılı bir iş çıkarırken oyuncu kadroda da Pierre Niney, Audrey Tatou ve Lambert Wilson var. 25 Haziran Cumartesi.

Platformlarda bu hafta bizi bekleyen en yeni yapımlar - Resim: 2

Yarım: Türkiye’nin doğusundan batısına giden bir hikaye. Çağıl Nurhak Aydoğdu’nun yönetmenliğini yaptığı film, annesinin ölümüyle hayatı daha da zorlaşan Fidan’ın macerasını anlatıyor. Önce kardeşlerine bakmak için çobanlık yapan sonra da zihinsel özürlü biriyle evlenmesi için satılan Fidan’ın Salih’le kurduğu arkadaşlığı izlemek ilginç bir deneyim. 29 Haziran Çarşamba.

Platformlarda bu hafta bizi bekleyen en yeni yapımlar - Resim: 3

Empire of the Sun: Steven Spielberg’ün ünlü filmi Christian Bale’in de seyircinin ilk dikkatini çekişi. II. Dünya Savaşı’ndaki Japonya istilası sonrasında, Şangay’dan toplama kampına götürülen küçük Jim’in ortamla mücadele etmesinin hikayesi. J.G. Ballard’ın yarı otobiyografik romanından uyarlanan film, kampların sert ortamını yansıtıyor. 27 Haziran Pazartesi.

Platformlarda bu hafta bizi bekleyen en yeni yapımlar - Resim: 4

Işığın Muhafızı: II. Dünya Savaşı hikayelerine devam. Bu kez yer Almanya, Sovyet ordusunun kente girdiği zamanlar. Harabe haline gelen şehirde, Sovyet ordusundaki bir Kazak asker yaşlı bir Almanı ölümden kurtarır. Ermek Tursunov’un filmi sinemanın etkileyiciliğine kapılan bir adamın değişimini konu alıyor. 28 Haziran Salı.