29 Mart 2024, Cuma
Giriş: 22.07.2022 04:30 | Son Güncelleme: 22.07.2022 04:31

Platformlarda bu hafta bizi bekleyen yapımlar

Bu hafta Trt2, Netflix ve diğer platformlarda izleyiciyle buluşacak yapımları derledik
Platformlarda bu hafta bizi bekleyen yapımlar - Resim: 1

Netflix kütüphanesine yeni belgeseller ve reality şovlar ekliyor. Sevebileceğiniz beş tanesini seçtik

Street Food USA: Adını duyduğunuzda “Ne yani, ABD’de başka yemek kültürü mü var zaten” diye sorabilirsiniz. Belki haklı da olursunuz. Street Food serisinin bu bölümünü bu kadar ilginç kılan da bu. Şimdiye kadar izlediğimiz bütün sokak yemekleri aynı yerde buluşmuş olabilir, elbette bolca ABD usulü yiyecekle birlikte. 26 Temmuz’a bir işaret koyalım.

Platformlarda bu hafta bizi bekleyen yapımlar - Resim: 2

Dream Home Makeover: Ev dekorasyonu zor, en zoru da nasıl bir tarz belirleyeceğinize karar vermek. Shea ve Syd bu noktada devreye giriyor. Birçok evi yeniliyorlar. Bunların içinde eski bir eve modern bir dokunuş yapmak da var, eski bir NBA oyuncusu için bir model düşünmek de. İki sezon ve 12 bölümü mevcut, üçüncü sezon da 27 Temmuz’da geliyor.

Platformlarda bu hafta bizi bekleyen yapımlar - Resim: 3

Car Masters: Rust to Riches: Televizyonda sadece TLC’yi açanlar ve arabalara ilgisi olanlar için en uygun içerik Car Masters olmalı. Döküntü durumdaki arabaları ve kamyonetleri tamir eden, neredeyse yeniden yaratan garaj ekibi bunları oldukça pahalıya satıyor. Yayındaki üç sezon ve 24 bölümün ardından dördüncü sezonun yayın tarihi de 27 Temmuz.

Platformlarda bu hafta bizi bekleyen yapımlar - Resim: 4

Shania Twain: Not Just a Girl:  Müzik belgesellerini sevenler Shania Twain’in hikayesini de sevecektir. Country müziğin kraliçesi olarak anılan Twain, Türkiye dahil bütün dünyada 90’lardan beri çok bilindi ve çok sevildi. Kendisinin ülke sınırlarını aşarken eriştiği başarılar ve uğradığı başarısızlıkları izlemek ilham verici olabilir. 26 Temmuz’da yayında olacak.