23 Nisan 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 28.10.2022 09:42 | Son Güncelleme: 28.10.2022 09:59

Rihanna'dan 6 yıl sonra yeni şarkı: Lift Me Up yayınlandı

Rihanna'nın son albümünden altı yıl sonra Black Panther: Wakanda Forever filmi için söylediği Lift Me Up şarkısı yayınlandı
Rihanna'dan 6 yıl sonra yeni şarkı: Lift Me Up yayınlandı

Rihanna'nın Black Panther: Wakanda Forever filmi için kaydettiği şarkı yayınlandı. Dokuz  Grammy Ödülü sahibi 34 yaşındaki sanatçı, 2016 albümü Anti'den bu yana ilk yeni solo şarkısı olan Lift Me Up'ı paylaştı. 

Şarkı, Black Panther: Wakanda Forever film müziklerinde yer alıyor ve merhum aktör Chadwick Boseman için bir anma niteliğinde. Black Panther yıldızı, Ağustos 2020'de 43 yaşında kolon kanserinden öldü.  Şarkının sözleri Tems, Oscar ödüllü Ludwig Göransson, Rihanna ve filmin aynı zamanda yönetmeni olan Ryan Coogler’a ait. Şarkı beş ülkede kaydedildi ve yapımcılığını da Göransson yaptı. 

Boseman'ın anıldığı şarkının nakaratında “Keep me in the warmth of your love when you depart / Keep me safe / Safe and sound (Giderken beni aşkının sıcaklığında tut / Beni güvende tut / Güvenli ve sağlam)” sözleri yer alıyor.  Lift Me Up, sekizinci stüdyo albümü Anti'den bu yana Fenty Beauty'nin kurucusundan yeni şarkı duymayan hayranlarını çok heyecanlandırdı. Single'ın kapağını Rihanna, Instagram hesabından paylaştı.