25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 19.03.2022 18:54 | Son Güncelleme: 19.03.2022 19:03

Seyirciler yoğun kar yağışına rağmen Melek Mosso'yu dinlemeye gitti

İstanbul’daki yoğun kar yağışına rağmen dolu bir salonda sahne alan Melek Mosso, 2 bölümden oluşan konserde yaklaşık 3 saat şarkı söyledi
Seyirciler yoğun kar yağışına rağmen Melek Mosso'yu dinlemeye gitti

Melek Mosso ilk Bostancı Gösteri Merkezi konserini önceki akşam gerçekleştirdi. İstanbul’daki yoğun kar yağışına rağmen dolu bir salonda sahne alan Melek Mosso, 2 bölümden oluşan konserde yaklaşık 3 saat şarkı söyledi.

Sanatçının şık kostümleriyle dikkat çektiği konserin ilk yarısında hareketli şarkılar ve özel konuklar vardı. Sanatçının son dönemde düet yaptığı Aras ve Veys Çolak dışında, seyircilerin arasından sürpriz bir şekilde sahneye çıkan 'Haluk Levent' ve Melek Mosso 'Zor Aşk' ve 'Kaçış' şarkısını beraber söylediler.

İkinci yarıda hüzünlü şarkıları ile seyircilerin karşısına çıkan Mosso 'Keklik Gibi' şarkısının sonunda gözyaşlarını tutamadı. Seyircilerin arasında annesi ve babası da vardı ve annesinin kariyerinin başında Keklik Gibi şarkısını söylemesi için ısrar ettiğini söyledi ve şarkıyı onun için söyledi.

Melek Mosso Bergen Saygı Albümü’nde söylediği 'Yıllar Affetmez' şarkısını da seslendirdi ve şarkının sonunda Bergen için salonda büyük bir alkış oldu.

Hala radyolarda en çok çalan şarkılardan biri olan 'Hayatım Kaymış'ı ise tüm seyirciler hep bir ağızdan seslendirdi.