21 Haziran 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 18.05.2024 14:51 | Son Güncelleme: 18.05.2024 15:06

Sunset Grill & Bar 30. yaşını Dany Brillant ile kutladı

Sunset Grill & Bar, 30. yıl dönümünü Fransız müziğinin efsane ismi Dany Brillant'ın muhteşem performansıyla kutladı. İstanbul Boğazı’nın büyüleyici manzarası eşliğinde gerçekleşen etkinlik, davetlilere unutulmaz bir gece yaşatırken önemli bir sosyal sorumluluk projesine de katkı sağladı
Sunset Grill & Bar 30. yaşını Dany Brillant ile kutladı

Dünyaca ünlü Fransız sanatçı Dany Brillant, Sunset Grill & Bar’ın 30. yıl dönümü nedeniyle verilen özel galada sahne aldı. Avrupa ve Asya kıtalarının kesiştiği muhteşem İstanbul Boğazı manzarası eşliğinde davetliler, Dany Brillant’ın Frank Sinatra ve Charles Aznavour’dan esinlenen şarkılarıyla müzik ziyafeti yaşadılar. Latin, caz ve rock ritimlerinin enfes harmanı, galayı davetliler için unutulmaz bir geceye dönüştürdü.

Gecenin sunuculuğunu üstlenen ünlü komedyen Kaan Sekban, esprileri ve enerjisiyle etkinliğe renk kattı. Otuzuncu yıla özel olarak hazırlanan şef Marios Tsoudis imzalı menü ise davetlilere lezzet şöleni yaşattı. Sunset Grill & Bar’ın doğaya duyarlı yaklaşımı, bu özel geceye de yansıdı.

Ebru Tansever, Kimya Çulha, Maya Tansever, Alize Tansever ve Barış Tansever

 

Etkinlikten elde edilen gelirlerin büyük bir kısmı WWF Türkiye’ye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) bağışlandı. Bu bağış, Türkiye’nin doğal hayatının korunması ve sürdürülebilir çevre projelerinin desteklenmesi için kullanılacak.

Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu ve Barış Tansever

 

Sunset Grill&Bar’ın kurucusu Barış Tansever, büyüleyici gecenin ardından yaptığı açıklamada, “30. yılımızı Dany Brillant gibi dünya çapında bir sanatçı ile kutlamak bizim için büyük bir onurdu. Sunset Grill & Bar olarak kurulduğumuz günden bugüne misafirlerimize en iyi hizmeti sunmayı ve İstanbul’un kültürel ve gastronomik zenginliklerine katkıda bulunmayı hedefledik. Bugün geldiğimiz noktada, bu hedeflerimize ulaştığımızı görmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz" dedi.

30. yıl pastası kesimi

 

Geceyi daha da anlamlı kılan bir diğer unsurun ise sosyal sorumluluk bilinci olduğunu belirten Tansever "Etkinlikten elde edilen gelirlerin büyük bir kısmını WWF Türkiye’ye bağışlayarak, ülkemizin doğal zenginliklerini koruma çabalarına destek olmayı amaçladık. Bu bağışın, sürdürülebilir bir çevre için atılan adımlara katkı sağlayacak olması bizler için ayrı bir mutluluk” diye konuştu.