06 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 10.10.2023 10:53 | Son Güncelleme: 10.10.2023 11:31

The Crown 6. sezon tanıtımı

The Crown 6. Sezon çıkış tarihi açıklandı. 16 Kasım ve 14 Aralık tarihleri olmak üzere iki kısım hâlinde yayınlanacak final sezonu için ilk tanıtım yayınlandı

The Crown 6. Sezon çıkış tarihi kısa bir video eşliğinde duyuruldu. Netflix’in tarihi drama dizisinde final bölümleri için geri sayım başladı. Yaratıcı koltuğunda Peter Morgan’ın oturduğu tarihi drama dizisi The Crown ekranlara veda ediyor. Kraliçe II. Elizabeth’in hüküm sürdüğü yıllardaki siyasi rekabetleri, romantizmi ve 20. yüzyılın ikinci yarısını şekillendiren olayları konu alan dizi 6. sezon ile final yapıyor.

The Crown 6. Sezon, Kraliçe Elizabeth’in Charles ve Camilla’nın evliliğinin ardından yaşadıklarına odaklanacak. Sezonun 16 Kasım'da yayınlanacak ilk kısmı Charles ve Diana’nın boşanmasının ardından gelişen olayları, 14 Aralık'ta yayınlanacak olan ikinci kısmı ise Prens William’ın Diana’nın ölümünün ardından verdiği mücadeleyi konu alacak. İlk kısım toplam 4 bölümden, ikinci kısım ise 6 bölümden oluşacak.

Final sezonunda Debicki, West ve Staunton’a eşlik eden isimler arasında Jonathan Pryce (Prens Philip), Lesley Manville (Prenses Margaret), Salim Daw (Mohamed Al Fayed) ve Khalid Abdalla (Dodi Fayed) da yer alıyor. Yeni sezon kadrosuna katılanlar arasında ise Rufus Kampa (Prens William), Fflyn Edwards (Prens Harry), Ed McVey (Prens William), Luther Ford (Prens Harry) ve Meg Bellamy (Kate Middleton) bulunuyor.

Benzer Videolar