06 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 08.12.2023 04:30 | Son Güncelleme: 08.12.2023 04:32

The Crown’dan en son veda

14 Aralık’ta Netflix’te ekrana gelecek olan son altı bölümle birlikte bir fenomene daha veda ediyoruz. İşte bu son kısmın öne çıkan oyuncuları ve sürpriz bir müzayede
Elçin Yahşi
Elçin Yahşi
The Crown’dan en son veda

2016’da yayınlanmaya başlayan The Crown, bildiğimiz Kraliyet Ailesi’nin yaşadığı gerçek olaylardan yola çıktı ve kısa sürede fenomen bir dizi haline geldi. Geçen kasım ayında, Kraliçe Elizabeth’in ölümünden iki ay sonra yayınlanan beşinci sezonun tamamını Birleşik Krallık’ta bir milyondan fazla izleyici ilk gün izlemiş. Çok sayıda Bafta, Emmy, Altın Küre kazanan dizi, ilk sezonun Kraliçe Elizabeth’i Claire Foy’u ve Prenses Margaret’i Vanessa Kirby’yi dünyaca ünlü yıldızlar haline getirdi. 14 Aralık’ta gösterime başlayacak olan son altı bölümünün yeni yıldızı da Kate Middleton’ı canlandıran Meg Bellamy olacak.

Rivayet o ki, Prens William, Kate Middleton’ı üniversitedeyken bir hayır derneği yararına çıktığı defilede giydiği transparan elbiseyle izledikten sonra kestirmiş gözüne. Tabii ki bu kısımda o sahneyi de izleyeceğiz. Elbisenin materyal olarak bire bir aynısı olmasa da transparanlık açısından aynısını yapmışlar.