02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 09.05.2023 13:30 | Son Güncelleme: 09.05.2023 13:43

The Weeknd adını değiştiriyor: Weeknd olarak söyleyebileceğim her şeyi söyledim

Grammy ödüllü dünyaca ünlü şarkıcı The Weeknd müzik dünyasında artık lakabını değil kendi adı olan Abel Tesfaye'yi kullanacağını açıklayarak, "Hala The Weeknd'i öldürmek istiyorum. Ve öldüreceğim. Eninde sonunda. Kesinlikle kabuk değiştirmeye ve yeniden doğmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı
The Weeknd adını değiştiriyor: Weeknd olarak söyleyebileceğim her şeyi söyledim

Grammy ödüllü şarkıcı The Weeknd, sahne ismini değiştiriyor. 33 yaşındaki dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı, W Magazine'e verdiği röportajda kendine has müzisyen kimliğini öldürmek istediğini söyledi. Ünlü şarkıcı, kendi adı olan Abel Tesfaye'yi kullanacağını anlatırken, "Şu anda bir arınma yolundayım" dedi. Şu anda üzerinde çalıştığı albümün The Weeknd olarak çıkaracağı son albüm olacağını söyleyen sanatçı, "The Weeknd olarak söyleyebileceğim her şeyi söyledim" diye konuştu.

"Weeknd bölümünü kapatmaya hazırlandığım bir zamandayım"

Bir dönem Selena Gomez ve Bella Hadid ile yaşadığı ilişkilerle de adından söz ettiren The Weeknd, "Weeknd bölümünü kapatmaya hazırlandığım bir yer ve zamandayım... Hala The Weeknd'i öldürmek istiyorum. Ve öldüreceğim. Eninde sonunda. Kesinlikle kabuk değiştirmeye ve yeniden doğmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.