27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 17.06.2023 12:38 | Son Güncelleme: 17.06.2023 12:44

Tudum geri döndü

Netflix'in üç yıldır yapılan Tudum etkinliği bu akşam Brezilya'da düzenlenecek. Gelecek yapımlara dair özel haberler ve fragmanların yayınlandığı etkinlik platformun YouTube kanalı üzerinden izlenebilecek
Tudum geri döndü

İlk kez 2020 yılında gerçekleştirilmiş ve Netflix’in orijinal yapımları öncesindeki intronun sesinden yola çıkarak oluşturulmuş Tudum etkinliği, her zaman olduğu gibi küresel bir şekilde Netflix hayranlarının karşısına çıkıyor. 

Son iki yıldır sanal şekilde gerçekleştirilen etkinlik bu akşam Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde hayranların ve yıldız isimlerin katılımıyla canlı şekilde gerçekleşecek. Etkinlik de aynı gün Netflix’in Youtube kanalında canlı yayınla izlenebilecek. Henry Cavill, Chris Hemsworth, Arnold Schwarzenegger, Gal Gadot, Jamie Dornan, Jenna Ortega ve Zack Snyder gibi birçok ünlü isim, Netflix’in önümüzdeki aylarda gelecek yapımlarını, özel haberleri, fragmanları ve daha önce yayınlanmamış görüntüleri bu iki saatlik özel etkinlikte hayranlarla paylaşacak. 

Rebel Moon, One Piece ve Avatar The Last Airbender’ın live action uyarlamaları, Extraction 2, Üç Cisim Problemi, Cobra Kai ve The Witcher’ın yeni sezonları ve merakla beklediğiniz daha fazla yapım için, ‘Netflix Türkiye’ Youtube kanalının ana sayfasındaki TUDUM videosuna şimdiden hatırlatıcınızı ekleyin.