06 Temmuz 2025, Pazar
Abone Ol Giriş yap
Haber Giriş: 07.10.2022 04:30 | Son Güncelleme: 07.10.2022 04:30

“Tuhaflığımız oturmamış sosyolojimizin sonucu”

Zafer Doğan, Yakın Tarihimizde Garip Olaylar’da cumhuriyetin ilanından 2000’li yıllara değin uzanan bir süreçteki pek bilinmeyen bir dizi olayı aktarıyor
“Tuhaflığımız oturmamış sosyolojimizin sonucu”
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült
email [#52C1F5] Created with Sketch. Her gün aynı saatte, en önemli gelişmeler e-posta kutunda! Şimdi ücretsiz üye ol, gündemi kaçırma!

Nazlı Berivan Ak

Orhan Pamuk Edebiyatı'nda Tarih ve Kimlik Söylemi, Türkiyeli Bir Sosyalist: Mehmet Ali Aybar kitaplarının yazarı, akademisyen Zafer Doğan Yakın Tarihimizde Garip Olaylar (İthaki Yayınları) adlı yeni kitabında cumhuriyetin ilanından 2000’li yıllara uzanan süreçte resmi tarihten uzak tutulmuş, kulaktan kulağa fısıldanmış tuhaf olayları eğlenceli bir dille okurlara hatırlatıyor. Zafer Doğan, ana akım tarih anlatısının ötesinde, unutulmuş kişi ve olaylara dair eğlenceli ve düşündürücü bir okuma vaat ediyor. Kitaba dair ayrıntıları Zafer Doğan ile konuştuk.

Yazının tamamını görebilmek için lütfen abone olun. ABONE OL Aboneyseniz üye girişi yapınız.
Oksijen'e e-gazete aboneliği ile edineceğiniz avantajlar; Oksijen yazarlarının tüm yazılarına erişim Gazeteoksijen.com üzerinden 7/24 güncel haber erişimi Her gün e-posta kutunuza gelen Oksijen bülteni Gazete Oksijen, O2 ve özel yayın arşivine erişim

Hesap oluşturun

veya
Zaten üye misiniz? Üye girişi yapın