26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 27.05.2023 13:30 | Son Güncelleme: 27.05.2023 13:44

Yapımcılar duyurdu: John Wick 5 geliyor

John Wick'in yapımcıları, serinin bittiğini düşünen Keanu Reeves hayranlarına müjdeyi verdi. Lionsgate Sinema Grubu Başkanı Joe Drake, perşembe günü yatırımcılarla yaptığı toplantıda John Wick 5 için çalışmalara başlandığını söyledi
Yapımcılar duyurdu: John Wick 5 geliyor

Gişede 428 milyon 889 bin dolar hasılata ulaşan aksiyon-gerilim filmi John Wick 4'ün sonu hala hayranları tarafından tartışılıyor. Final sahnesinde başrol oyuncusu John Wick'in (Keanu Reeves'in) cenazesinin yer alması serinin bittiği iddialarını kuvvetlendiriyordu. Kimileri ise bu sahnenin bir aldatmaca olduğunu savunuyordu. Lionsgate film stüdyosu serisinin devam edip etmeyeceğine dair tartışmalara nokta koydu.  Lionsgate Sinema Grubu Başkanı Joe Drake, perşembe yatırımcılarla yaptığı toplantıda John Wick 5 için çalışmalara başlandığını söyledi.

"Yeni bir dünya inşa ediyoruz"

John Wick evrenine dair "Bir dünya inşa ediyoruz" diyen Drake, 5. filmin haricinde Ballerina adlı spin-off'un ve The Continental adlı dizinin hazırlıklarının devam ettiğini belirtti. Lionsgate yöneticisi, John Wick evreninde geçen bir video oyunu geliştirildiğini de duyurdu.

Keanu Reeves olacak mı?

Joe Drake'in bu sözleri ise yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Serinin bittiğine inanan sinemaseverler yeni film söz konusu olsa da Keanu Reeves'in başrolde olmayacağını savundu.