08 Mayıs 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Haber Giriş: 27.11.2022 16:36 | Son Güncelleme: 27.11.2022 16:44

Yeni James Bond Aaron Taylor-Johnson olabilir: Yapımcıları etkiledi

Marvel Sinematik Evreni karakteri Quicksilver ile tanınan Aaron Taylor-Johnson'ın yeni James Bond olabilir. Aktörün gizli katıldığı bir ekran testinde yapımcıları etkilediği öne sürüldü
Yeni James Bond Aaron Taylor-Johnson olabilir: Yapımcıları etkiledi

Aaron Taylor-Johnson'ın, gizli yapılan bir ekran testine katıldıktan sonra yeni James Bond için en iyi seçim olduğu iddia edildi. 32 yaşındaki aktörün, serinin birçok filminin çekildiği Pinewood Stüdyoları'ndaki bir seçme sırasında yapımcı Barbara Broccoli'yi etkilediği söyleniyor.

"Yapımcılar onu sevdi"

The Sun’a konuşan bir kaynak, “Aaron, Eylül ayında bir sonraki Bond olmak için ekran testine gitti ve yapımcılar ve Barbara onu sevdi. O artık en önde gelen isimlerden biri” dedi.  Grinin Elli Tonu'nun yönetmeni 55 yaşındaki Sam Taylor-Johnson ile evli olan Aaron, Kick-Ass serisi, Avengers: Age of Ultron ve Godzilla gibi filmlerde rol aldı. 

Yeni 007 olacağı konuşulan Idris Elba’nın filmin patronlarıyla yıllarca süren görüşmelerden uzaklaştı iddia ediliyor. Yeni James Bond olabileceği söylenen isimler arasında William Hill, Henry Cavill, Regé Jean-Page, Tom Hardy ve James Norton gibi aktörler yer alıyor.