13 Ağustos 2026, Perşembe
Gece Modu Gece Modu Gündüz Modu Gündüz Modu
Haber Giriş: 13.08.2026 14:54 | Son Güncelleme: 13.08.2026 17:30

Daniel Craig'e benzetiliyor: Yeni James Bond için ibre Jack Lowden'a dönüyor

"Thursday Murder Club"ın yazarı ve sunucu Richard Osman, James Bond serisinde Daniel Craig'in yerini alabilecek kişinin Jack Lowden olduğunu öne sürdü
Daniel Craig'e benzetiliyor: Yeni James Bond için ibre Jack Lowden'a dönüyor
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

"Harry Potter ve Felsefe Taşı"na imza atan Chris Columbus'un yönetmenliğini yaptığı Netflix filmi "Thursday Murder Club"ın yazarı Richard Osman, bir sonraki James Bond'un Jack Lowden olabileceğini öne sürdü.

Aaron Taylor-Johnson, Callum Turner, Jacob Elordi, Louis Partridge ve Tom Francis gibi isimlerin 007 rolü için öne çıkan adaylar arasında olduğu konuşulurken Osman "The Rest Is Entertainment" adlı podcastinde Lowden'ın yapımcılar tarafından "şiddetle değerlendirildiğini" söyledi. Osman, konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberinde Lowden'ın yeni Bond olabileceğine dair içeriden bilgi sahibi olduğunu iddia etti.

"Lowden, Daniel Craig enerjisine sahip"

Osman, "Geçen gün biri bana yeni Bond'un kim olabileceğini söyledi. Duyduğum isim Jack Lowden" dedi. Lowden'ın rolü kesin olarak almadığını fakat 007'yi canlandırması için ciddi bir değerlendirme sürecinde olduğunu öne süren Osman, "Harika olacağını düşünüyorum. Lowden inanılmaz bir Bond olur. Daniel Craig enerjisine sahip” şeklinde konuştu.

Lowden, "Slow Horses"taki River Cartwright rolüyle tanınıyor. Christopher Nolan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu "Dunkirk"te de kamera karşısına geçen Lowden, "Mary Queen of Scots" ve "Benediction" filmlerinde rol aldı. Bu yılın sonunda Netflix'in Gurur ve Önyargı uyarlamasında Bay Darcy rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Kaynak: Gazete Oksijen