24 Nisan 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Haber Giriş: 28.12.2022 13:16 | Son Güncelleme: 28.12.2022 14:00

Yeni The Walking Dead dizisinden detaylar belli olmaya başladı

Final yapmasının ardından mini diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan The Walking Dead dizisinde yer alan oyuncu Danai Gurira yeni yapımda destansı bir aşk hikayesinin anlatılacağını açıkladı
Yeni The Walking Dead dizisinden detaylar belli olmaya başladı

11. sezonu ile final yapan The Walking Dead dizisi evrenin ana karakterlerine dayanan üç yan ürünle seriyi sevenleriyle tekrar buluşturmaya hazırlanıyor. Danai Gurira ve Andrew Lincoln’ün başrolerinde yer alacağı Rick ve Michonne odaklı bir dizinin çekildiğinin duyurulmasının ardından ayrıntılar da belli olmaya başladı. Mini dizi formatında izleyicilerle buluşacak yapım 2023 yılında AMC ve AMC+ üzerinden yayınlanacak. 

The Walking Dead’de Michonne karakterine hayat veren Amerikalı-Zimbabveli aktris ve oyun yazarı Danai Gurira, yer alacağı dizinin The Walking Dead: Dead City ve The Walking Dead: Daryl Dixon’dan sonra çıkış yapacağını açıkladı. 

"Destansı bir aşk hikâyesi" 

Deadline'a konuşan oyuncu dizi hakkında spoiler vererek “Kesinlikle destansı bir aşk hikâyesi. Bildiğimiz dünyaya ve ardından henüz bilmediğimiz başka bir dünyaya kök salmış durumda. Aynı zamanda, son derece ve gerçekten samimi bir hikâyeye odaklanıyor. Yani evet, çok tatmin edici olacağını düşünüyorum. Umarım öyle olur" açıklamasında bulundu.