29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 03.03.2023 04:30 | Son Güncelleme: 03.03.2023 04:30

Makyajlı i10’un üretimi başlıyor

Hyundai, makyaj geçiren i10’un üretimine İzmit’te nisanda start verecek. Yeni i10, üst segmentte yer alan akıllı teknolojilere sahip
Mete Tansu
Mete Tansu
Makyajlı i10’un üretimi başlıyor

Hyundai’nin İzmit fabrikasında ürettiği i10 modeli yenilendi. Makyajlı i10, alçak tavanı ve uzun dingil mesafesi sayesinde daha sportif bir tasarıma kavuştu. Hyundai, bazı pazarların satış stratejisine göre N Line versiyonunu da sunacak. i10’da inci kaplamalı parlak ve açık gri Lumen Grey ve mavi-mor karışımı Meta Blue gibi özel renkler düşünülmüş. Otomobilin ön kısmındaki farlar, gündüz sürüş lambaları ve ızgara yenilenirken, arkada yeni LED stoplar, yeni tasarlanmış 15 inç alaşım jantlar, mat gri logolar göze çarpıyor. İç mekanda mavi renkli ambiyans aydınlatmaları dikkati çekiyor.

‘Mor Paket’, otomobilin sportif dış tasarımına eğlenceli bir hava katıyor. Dikey mor çizgilere sahip ekose kumaş koltukların yanı sıra dikiş ve havalandırma deliklerinde mor renkli detaylar bulunuyor. Hyundai i10, 8 inç multimedya ekranı, Sesli Video Navigasyon, kablosuz Apple CarPlay, Android Auto, kablosuz şarj cihazı ile üst segmentte bulunan donanımlara sahip.