27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 12.11.2022 14:59 | Son Güncelleme: 12.11.2022 15:11

TOGG: Erdoğan'ın ön siparişleri dışında başka sipariş almıyoruz

Togg, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön siparişler dışında sipariş alınmadığını açıkladı. Sürecin planlandığı gibi Şubat 2023'te başlayacağı hatırlatıldı
TOGG: Erdoğan'ın ön siparişleri dışında başka sipariş almıyoruz

29 Ekim'de ilk seri üretim Togg'un banttan inmesiyle beraber satış ve tanıtım stratejisi ile ilgili detaylarda netlik kazanmaya başladı. Son olarak Togg'un resmi sosyal medya hesabından ön sipariş ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Mart 2023 tarihinde yollara çıkacak akıllı cihaza olan ilginin gururla takip edildiği ve daha önce de belirtildiği gibi ön sipariş sürecinin Şubat 2023 itibarıyla başlatılacağı anımsatıldı. 

Türkiye'nin yerli otomobilinin Twitter hesabından yapılan açıklamada "O tarihe kadar kullanıcılarımızı merkeze aldığımız #USECASEMobility vizyonumuza uygun bir şekilde sizleri sürece ilişkin bilgilendirmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön siparişler dışında sipariş almadığımızı yinelemek isteriz. Togg hakkındaki tüm gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan takip etmenizi, Togg tarafından açıklanmayan bilgilere itibar etmemenizi önemle rica ederiz" denildi.  Söz konusu tweet'in sonuna, "Bizi izlemeye devam edin" notu düşüldü.