26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 12.08.2022 21:14 | Son Güncelleme: 13.08.2022 10:54

Bodrum Belediye kafelerinde yazarlar okurlarıyla buluşuyor

Bodrum Belediyesi, kafelerinde yazarlarla okurlarını buluşturuyor. İlk etkinlik bugün gazeteci-yazar Akif Beki ve Deniz Zeyrek’in katılımıyla Türkbükü Kafe’de...
Bodrum Belediye kafelerinde yazarlar okurlarıyla buluşuyor

Bodrum'da sosyal belediyecilik kültür ve sanatla taçlanıyor. Ucuz, sağlıklı ve kaliteli hizmet veren halk plajları ve kafeler çıtayı yükseltiyor; yazar ve sanatçıları okuyucuyla buluşturuyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, ilk etkinliğin bugün gazeteci-yazar Akif Beki ve Deniz Zeyrek’in katılımıyla Türkbükü Kafe’de gerçekleşeceğini duyurdu ve tüm halkı etkinliğe davet etti.

Türkbükü Kafe’de Bodrum Mavisi Tadında Söyleşiler ve İmza Günleri adıyla, gazeteci ve yazar Akif Beki ve Deniz Zeyrek bugün saat 19:00’da okurlarıyla buluşacak

Aras, belediye kafelerinde gerçekleştirilen kültür ve sanat etkinlikleriyle de Bodrum’u herkesin yaşayabileceği bir kent konumuna getirmek için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Önümüzdeki günlerde ise; Murat Ağırel, Pelin Batu, Mine Söğüt, Barış İnce, Fatih Yaşlı, Ceyda Karan, Latife Tekin, Levent Gültekin, Can Coşkun, Özlem Özdemir, Evrim Şencan, Ayşen Şahin ve birbirinden değerli sürpriz isimleri halkla buluşturacak.