25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 08.07.2022 15:03 | Son Güncelleme: 08.07.2022 15:10

Demet Akbağ'nın yeniden tiyatro sahnesine çıktığı Aydınlıkevler Çeşme ve Bodrum'da seyirciyle buluşacak

Oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Salih Bademci ve Sinem Ünsal’ın yer aldığı Aydınlıkevler, Bodrum ve Çeşme'de tiyatroseverlerle buluşacak
Demet Akbağ'nın yeniden tiyatro sahnesine çıktığı Aydınlıkevler Çeşme ve Bodrum'da seyirciyle buluşacak

Demet Akbağ’ın yeniden tiyatro seyircisi ile buluştuğu Aydınlıkevler, turne kapsamında temmuz ayında Çeşme ve Bodrum’da sahnede olacak. Yapımını BKM’nin üstlendiği, Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı, yönetmenliğini Serdar Biliş’in üstlendiği Aydınlıkevler, yaz boyunca İstanbul’da Maximum Uniq Açıkhava’da ve turne kapsamında farklı şehirlerdeki açık hava sahnelerinde tiyatroseverlerle buluşuyor.

Oyun, 20 Temmuz Çarşamba akşamı Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda, 21 Temmuz Perşembe akşamı ise Bodrum Antik Tiyatro’da seyirci karşısına çıkacak.

Demet Akbağ, Salih Bademci, Burak Dakak ve Sinem Ünsal’ın yer aldığı Aydınlıkevler, izleyiciyi 70’li yılların atmosferi ile soğuk Ankara gecelerine taşırken, bir yandan da dünyanın herhangi bir yerinde herhangi bir mahallede, herhangi bir babaanne ile torunun hayatından, zamansız ama her zamana ait bir hikaye anlatıyor.  Oyunu izlemek isteyenler biletlere Biletix üzerinden ulaşabilecek.