29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 17.01.2023 16:33 | Son Güncelleme: 17.01.2023 17:03

Loft Art, Bir Başka Hikâye ile sanatseverlerle buluşuyor

Kuruluşunun üzerinden kısa süre geçmesine rağmen, sanatın tüm disiplinlerinde eser üreten bağımsız ve genç sanatçılara alan sağlayarak, sanatta fırsat eşitliği yaratma hedefiyle beğeni kazanan sanat alanı Loft Art, yeni sergisiyle sanatseverlerin karşısına çıkıyor
Loft Art, Bir Başka Hikâye ile sanatseverlerle buluşuyor

Akfen Holding’in Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında geliştirmiş olduğu; Loft Art, Bir Başka Hikaye isimli 5. sergisi ile sizlerle buluşuyor... Bu sergi, hayatta herkesin kendine özgü hikayeler barındırdığını ve bu hikayelerin saygıyı ve hoşgörüyü hak ettiğini vurguluyor. Herkesin, yalnız kendisinin anlatabileceği farklı duygular ve hisler ile yaşadığı bir hikayesi olduğundan yola çıkıyor.

Kendi hikayelerimizin dışına çıkıp, birbirimizin hikayelerine dahil olma durumunda, dünyanın diğer yarısını anlayıp onların bir parçası olabileceğimizi, bu sayede farklılıkları tehdit olarak değil zenginlik olarak kabul edebileceğimizin altını çiziyor.

18 Ocak - 18 Mart 2023 tarihleri arasında  stanbul Beşiktaş Nisbetiye On’daki mekânında izleyiciyle buluşacak olan Bir Başka Hikaye sergisi; resim, heykel, fotoğraf ve enstalasyon eserlerden oluşan ve farklı medyumlarda eser üreten 16 sanatçıyı bir araya getiriyor.