13 Ekim 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 03.03.2022 10:24 | Son Güncelleme: 03.03.2022 10:42

Oscar ödüllü oyuncu Sean Penn, Ukrayna'dan ayrıldı

Rusya saldırısının ardından belgesel çekmek için Ukrayna'ya giden Sean Penn, bu kez Polonya sınırında görüntülendi. Oscar ödüllü oyuncu, sırt çantasıyla ülkeden ayrıldığı anları sosyal medyadan paylaştı
Oscar ödüllü oyuncu Sean Penn, Ukrayna'dan ayrıldı

Oyuncu ve yönetmen Sean Penn, geçen hafta Ukrayna- Rusya savaşını konu alan bir belgesel çekmek için Ukrayna'ya gitti.  Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenksi ile görüşen Penn, bombaların patladığı Ukrayna'da çalışmalarını tamamladıktan sonra Polonya sınırını geçerek ülkeden ayrıldı.

61 yaşındaki oyuncu sınırı geçerken görüldüğü bir fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı. Uzun bir araç kuyruğunun yanı başında yürüyen Sean Penn'in bavulunu kendisinin taşıdığı ve sırt çantasıyla seyahat ettiği görüldü.

Kilometrelerce yürüdüler

Penn paylaşımında kendisinin ve iki ekip arkadaşının Polonya sınırına kadar kilometrelerce yürüdüklerini belirtti. Deneyimli oyuncu ve yönetmen trafik yoğunluğu nedeniyle araçlarını yolda terk ettiklerini de ekledi. Penn paylaşımında "Neredeyse bütün araçlar kadınlarla ve çocuklarla dolu. Birçoğunda bagaj bile yoktu. Sahip oldukları tek değerli şey arabaları" diye yazdı.

 Reuters'a konuşan bir kaynak, Penn'in Ukrayna'dan güvenli bir şekilde çıktığını söyledi ve nerede olduğuyla ilgili diğer soruları yanıtlamayı reddetti.

Takipçilerine belgesel önerdi

Penn bir başka paylaşımında da takipçilerine, yönetmenliğini Evgeny Afineevsky'nin üstlendiği 2015 tarihli Winter On Fire adlı belgeseli izlemelerini önerdi. Sean Penn, Ukrayna'ya ilgi duyan ancak yakın tarihi hakkında az bilgi sahibi olan kişilere "Lütfen bu filmi izleyin" diye seslendi.