27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 21.06.2022 14:12 | Son Güncelleme: 21.06.2022 14:18

Sandra Bullock oyunculuk kariyerine ara vereceğini söyledi

Hollywood yıldızı Sandra Bullock, kendini tükenmiş hissettiğini ve sağlıklı kararlar veremeyecek kadar yorgun olduğunu belirterek oyunculuk kariyerine bir süre ara vereceğini açıkladı
Sandra Bullock oyunculuk kariyerine ara vereceğini söyledi

Sandra Bullock, kendisini tükenmiş hissettiği için yakın gelecekte oyunculuğa ara vermeyi planladığını açıkladı. The Hollywood Reporter’a konuşan 57 yaşındaki yıldız yakın gelecekte daha hafif bir program geçeceğini söyledi. 

"Kimsenin programına bağımlı olmak istemiyorum"

Otuz yıllık kariyerinde 50'ye yakın filmde rol alan Sandra, artık “Sağlıklı ve akıllıca kararlar verebilecek şekilde” hissetmediğini itiraf etti. Oyuncu Entertainment Tonight ile geçtiğimiz Mart ayında yayınlanan bir röportajda geçici olarak işini bırakacağına dair planları olduğundan bahsetmişti. 

Yeni röportajına Sandra, kendi hızında ilerlemeyi dört gözle beklediğini belirterek "Kendi programım dışında kimsenin programına bağımlı olmak istemiyorum” dedi. Sandra, elde ettiği başarı için minnettar olmasına rağmen, bunun kişisel hayatı üzerindeki etkilerinden endişe duyduğuna dikkat çekti.

"Emekli olmayacağım"

Oscar ödüllü aktris, “İş benim için her zaman istikrarlı oldu ve çok şanslıydım. Bunun benim koltuk değneğim olduğunu anladım. Her zaman bir buzdolabını açıp buzdolabında hiç olmayan bir şeyi aramak gibiydi” dedi. Sanatçı daha sonra başarı hakkında kendisiyle konuşması gerektiğini belirterek şunları söyledi: Kendime onu burada aramayı bırak çünkü burada yok. Sende zaten var; onu belirle, bul ve doğrulamak için uğraşma dedim. 

Oyunculuğa ne zaman döneceği sorulduğunda, oyuncu basitçe "Bilmiyorum" dedi.  11 yaşındaki bir oğlu ve 8 yaşında bir kızı olan Sandra, "Emekli olmayacağım, sadece bir süre kamera önünde vakit geçirmeyeceğim. Çok güzel çocuklarım var. Onlara bakmayı tercih ederim. Onlara her gün bakıp bana kızmalarını ve sinirlenmelerini ve şu an için onlarla hatıralar oluşturmayı tercih ederim” diye konuştu. 

 (Kaynak: DailyMail)