20 Nisan 2024, Cumartesi
Haber Giriş: 21.06.2022 13:04 | Son Güncelleme: 21.06.2022 13:19

Billie Eilish çocuk sahibi olmamaktansa ölmeyi tercih edeceğini söyledi

Oscar ödüllü şarkıcı Billie Eilish, çocuk sahibi olmanın onun için önemli olduğunu belirterek "Olamamaktansa ölmeyi tercih ederim" dedi
Billie Eilish çocuk sahibi olmamaktansa ölmeyi tercih edeceğini söyledi

Billie Eilish,  “Gelecekte çocuk sahibi olmamaktansa ölmeyi tercih ederim” dedi. Genç şarkıcı ayrıca çocukları için endişelenme fikrinden de korktuğunu itiraf etti. 20 yaşındaki pop yıldızı Sunday Times Magazine’e verdiği röportajda çocuk sahibi olmanın gelecek hedefleri arasında olduğunu söyledi.

Eilish aynı zamanda büyüdükçe çocuklarını korumak konusunda endişeli olmaktan da korktuğunu belirtti. Hit şarkılara imza atan müzisyen, “Ölmeyi tercih ederim, onlara ihtiyacım var” dedi. Bad Guy söz yazarı, gelecekteki çocuklarının yaşayacağı potansiyel eksikliklerden endişe duyduğunu da ekledi. Eilish, “Yaşlandıkça, bazı şeyleri daha çok deneyimliyorum, sadece düşünüyorum, çocuğum bunun doğru bir şey olduğunu düşündüğünde ne yapacağım, beni dinlemeyecekler” dedi. 

Okul saldırılarını eleştirdi

Eilish, sık sık birlikte çalıştığı erkek kardeşi Finneas ile birlikte çocukken evde eğitim gördü ve lise denklik sınavını geçerek 15 yaşında mezun oldu. Şu anda Amerika'da çocukların karşı karşıya olduğu sorunlardan bahseden Billie, okulda vurulma korkusuyla dehşete düştüğünü itiraf etti.

Eilish, “Neden okula giderken korkmak normalleşiyor? Okula gidiyorsunuz ve hayatınızı değiştirecek travmatik bir deneyime veya ölmeye hazırlanıyorsunuz. Mantık nerede?” dedi.

(Kaynak: DailyMail, Mirror)