19 Mayıs 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 06.03.2024 18:38 | Son Güncelleme: 06.03.2024 20:58

CHP’nin Afyonkarahisar adayı Köksal: Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç tüm partilere açık olacak

CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Köksal, "Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç tüm partilere açık olacak" dedi CHP lideri Özel'den ise "Orada küçük bir sürçülisan oldu. Aman başkanım sen düzelt dedi. Belediyenin kapıları ardına kadar tüm partilere açık" açıklaması geldi
CHP’nin Afyonkarahisar adayı Köksal: Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç tüm partilere açık olacak

CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal, seçilmesi halinde belediyenin kapılarının DEM Parti dışındaki tüm siyasi partilere açık olacağını söyledi. Köksal, Afyonkarahisar'da Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışı ve Aday Tanıtım Töreni'nde konuştu. 

Belediyede işe alımlarda kimseyi siyasi parti kapılarında kul köle ettirmeyeceği sözünü veren Köksal, şu ifadeleri kullandı: "Belediyede çalışan hiçbir emekçi arkadaşımızı işten çıkarmayacağım. Aynı evladımın hakkını korur gibi bütün emekçi arkadaşlarımın hakkını sonuna kadar koruyacağım. Yüntaş’ta çalışan en düşük işçi maaşı 30 bin 400 lira olacak. İkramiyesi, fazla mesai ücretini bütün emekçilerimiz kuruşu kuruşuna alacaklar. Belediye başkanı olarak seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç, bütün siyasi partilere açık olacak. Onlar bunu söyleyemez, AKP'nin adayı bunu söyleyemez. Onlar ancak yaygara koparır, kapalı kapılar ardından pazarlık yaparlar."

Özgür Özel: Orada küçük bir sürçülisan oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Köksal'ın söz konusu ifadelerini sürçülisan olarak nitelendirdi. Uşak mitinginde konuşan Özel, "Afyon’dan geldim, çok yakın arkadaştırlar. Burcu başkandan da selam getirdim. Bu sırada Afyon’da konuşurken belediyenin kapılarını ardına kadar açacağız diye söylerken orada küçük bir sürçülisan oldu. Aman başkanım sen düzelt dedi. Afyon Belediyesi’nin de Uşak Belediyesi’nin de seçildikten sonra kapıları ardına kadar tüm siyasi partilere, Uşaklılara, Afyonlulara açıktır. Şimdi Türkiye ittifakının renkleri ay yıldızlı, al bayraktandır" dedi.

 

Kaynak: AA