06 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 29.03.2024 19:55 | Son Güncelleme: 29.03.2024 20:21

İmamoğlu: Arkamda kabine yok, 16 milyon İstanbullu var

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan'da konuştu. İmamoğlu, "Kardeşiniz, bütün vatandaşlarımıza eşit hizmet etti; bundan sonra yine eşit hizmet etmeye devam edecek. Arkasında kabine yok, arkasında 16 milyon İstanbullu var" dedi
İmamoğlu: Arkamda kabine yok, 16 milyon İstanbullu var

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan turu kapsamında Rami’de ve ilçe merkezinde konuştu. 5 yıl boyunca tüm vatandaşlara eşit hizmet götürdüklerini belirten İmamoğlu, şunları söyledi: "Bundan sonra yine eşit hizmet etmeye devam edecek. Ekrem İmamoğlu'nun arkasında kabine yok, Ekrem İmamoğlu'nun arkasında 16 milyon İstanbullu var. Ekrem İmamoğlu'na talimat veren yok. Ekrem İmamoğlu’na talimat veren, fikrini söyleyen 16 milyon İstanbullu var. İstanbullu ne derse, İstanbul'u ne isterse onu yapar."

 

“Sandıklara sahip çıkacak mıyız?" diye soran İBB Başkanı şöyle devam etti: "Pazar günü, hep birlikte sandıklarda oy kullandıktan sonra -hava çok güzel- Ramazan ayı; otururuz, vakit geçiririz sandıklardaki oylar belli olana kadar. Komşu komşunun sofrasını kurar, iftarı beraber açarız. İftardan sonra sonuçlar belli olur. Sonuçlar belli olduktan sonra, Allah'ın izniyle güzel güzel evlerimize gideriz. Çünkü bu seçimin sonucu, bize bir de şunu gösterecek: Bu seçimde yine bir avuç insan değil, kocaman İstanbullular seçimi kazanacak hep birlikte."