02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 13.02.2024 21:02 | Son Güncelleme: 13.02.2024 21:20

Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı: Aday gösterilmeyeceğimi sosyal medyadan, nihai haberi televizyondan öğrendim

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, CHP tarafından yeniden aday gösterilmeyeceğini sosyal medyadan, nihai haberi ise televizyondan öğrendiğini açıkladı. Odabaşı, "Beni asıl üzen; partimin geleneklerinden ve kurumsal kimliğinde uzaklaşmasıdır" ifadelerini kullandı
Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı: Aday gösterilmeyeceğimi sosyal medyadan, nihai haberi televizyondan öğrendim

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, CHP yönetiminin kendisini yeniden aday göstermeme kararını sosyal medyadan öğrendiğini belirtti.

Odabaşı X hesabından paylaştığı açıklamada, "Belediye başkanlığımın ilk döneminin sonunda tekrar aday gösterilmeyeceğimi sosyal medyaya düşen haberlerle öğrendim. 100 yıllık partimin ne olursa olsun bu derece siyasi nezaketten yoksun olmayacağını, bu nedenle en azından bu haberin şahsen tebliğ edileceğini düşünürken, nihai haberi de televizyondan öğrendim" ifadelerini kullandı. 

Neden aday gösterilmediğini merak ettiğini belirten Odabaşı, "Beni asıl üzen; partimin geleneklerinden ve kurumsal kimliğinden uzaklaşmasıdır. Bu tutum, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir neferi olarak şahsımı üzmüş, inancımı zedelemiştir" diye yazdı.