06 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 26.03.2024 23:15 | Son Güncelleme: 27.03.2024 08:13

Mansur Yavaş: PKK'lılar Belçika'da Türklere saldırıyor, Dışişleri Bakanı burada oy istiyor

ABB Başkanı Mansur Yavaş, kabine üyesi bakanların yerel seçim çalışmalarına katılmalarını eleştirdi. Yavaş, "PKK'lılar Belçika'da Türklere saldırıyor. Peki bunlarla kim uğraşacak? Dışişleri Bakanımız. Nerede? Buradaki adaylarına oy istemekte. Bence derhal Belçika'ya gidin" dedi
Mansur Yavaş: PKK'lılar Belçika'da Türklere saldırıyor, Dışişleri Bakanı burada oy istiyor

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti adaylarının seçim çalışmalarına katılan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'a tepki gösterdi.  Belçika'nın başkenti Brüksel'de terör örgütü PKK yandaşlarının Türklere saldırdığını belirten Yavaş, "Hepsini lanetliyoruz. Peki bunlarla kim uğraşacak? Dışişleri Bakanımız. Nerede? Buradaki adaylarına oy istemekte. Bence derhal Belçika'ya gidin. O teröristleri ne yapıyorsanız yapın. Türklere saldırmasının önüne geçin" dedi. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'ın da bugün CHP'li üç büyükşehir belediyesinin sigorta borcunu açıkladığını aktaran Yavaş, "Sayın bakan dürüstseniz 30 büyükşehirin 30'unun da sigorta borçlarını açıklayın. Adil olacaksınız. Adil olmak zorundasınız. Biz nasıl alacağımızı da borcumuzu da açıklıyorsak siz de bu konularda açıklama yaparken taraftar olmayacaksınız" diye konuştu.