06 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 01.04.2024 21:25 | Son Güncelleme: 01.04.2024 21:47

Mansur Yavaş'tan AK Parti'li ilçe belediye başkanlarına: Gelin birlikte hizmet edelim

Ankara'da yüzde 60'la yeniden büyükşehir belediye başkanı seçilen Yavaş, AK Parti'nin kazandığı 8 ilçenin belediye başkanlarına 'birlikte hizmet etme' teklifinde bulunacağını söyledi. Yavaş, "Bu teklifi reddedenler siyasetin çöplüğüne gitti. Şimdi seçilenler inşallah aynı hatayı yapmazlar" dedi
Mansur Yavaş'tan AK Parti'li ilçe belediye başkanlarına: Gelin birlikte hizmet edelim

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, tüm ilçelerin belediye başkanlarıyla birlikte çalışmak istediklerini söyledi. Büyük Ankara Toptancı Hali'nde düzenlenen iftar programında konuşan Yavaş, seçim sonuçlarını değerlendirdi. ABB Başkanı, "Bir seçim geçirdik ama maalesef her zamanki gibi son iki güne girerken hizmetleriyle veya vaatleriyle konuşamayanlar çirkin pankartlarla konuşmaya çalıştılar. Ama seçim sonucu gösteriyor ki bunların hiçbir faydası yok ve zaten vatandaşımız da buna tepki gösteriyor. Sonuç olarak Ankara halkı, 5 yıllık hizmetimizin karşılığını onayladı" dedi. 

AK Parti'nin kazandığı 8 ilçenin belediye başkanları ile Çamlıdere'de seçimi kazanan bağımsız aday Adem Ceylan'a seslenen Yavaş şunları söyledi: "Mecliste sayımız çok olsa da, 'Gelin, uzattığımız eli tutun, sizin kazandığınız belediyelerden halk bize az oy vermiş olabilir ama sonuç itibarıyla onların derdini hep beraber çözelim, hiç problem değil. El ele tutuşalım ve Ankara'nın tamamına birlikte hizmet edelim' diye teklif götüreceğim. Bu teklifi reddedenler şu anda siyasetin çöplüğüne gitti, hemen hemen hepsi gitti. Şimdi seçilen belediye başkanları inşallah aynı hatayı yapmazlar, elimizden tutarlar, 16 belediye başkanıyla Ankara'ya gerektiği gibi birlikte hizmet etme şansını buluruz."