18 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 19.02.2024 14:19 | Son Güncelleme: 19.02.2024 14:26

Özgür Özel ile görüşen Lütfü Savaş: Büyük bir mitingle açıklamamız olacak

CHP lideri Özgür Özel ve 31 Mart seçimleri için yeniden aday gösterilmesi tartışma konusu olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Savaş görüşme sonrası, "Yarın büyük bir mitingle açıklamamız olacak" dedi
Özgür Özel ile görüşen Lütfü Savaş: Büyük bir mitingle açıklamamız olacak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlerde yeniden aday gösterilen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş‘la görüştü. Partinin Genel Merkezi’nde gerçekleşen toplantı 50 dakika sürdü. Görüşmeye Mehmet Güzelmansur, Gökhan Zeybek ve Selin Sayek Böke ile Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki de katıldı.

Savaş, Özel’le görüşmesinni ardından CHP Hatay İl Başkanlığı önünde toplanan kalabalığa telefondan, “Herkese selam söyle, yarın çok daha büyük bir mitingde açıklamalarımız olacak. Şu anda çok daha fazla bir şey söylemek doğru değil. Yarın hep birlikte ne yapacağımızı Hatay halkıyla paylaşacağız” diye seslendi.

Ne olmuştu?

Özgür Özel, Lütfü Savaş'ın yeniden adaylığıyla ilgili "Anket, Lütfü Bey'in desteği ve onayıyla bir alternatif geliştirdiğimiz zaman seçimi alacağımızı gösteriyor. O yüzden Lütfü Bey ile de anketi değerlendirerek, diğer partilerle de değerlendirerek bir Hatay ittifakına ihtiyaç var" demişti.