05 Mayıs 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 20.02.2024 23:09 | Son Güncelleme: 20.02.2024 23:53

TİP'in Hatay adayı Gökhan Zan: Başından beri 'fedakarlığa hazırım' dedim, onlar değilmiş

TİP'in Hatay adayı Gökhan Zan, adaylığı kesinleşen mevcut başkan Lütfü Savaş'ı isim vermeden eleştirerek, "Taş üstünde taş kalmamış bir kentin makam koltuğuna oturmak için bu hırs ve açgözlülüklerini görünce ne kadar doğru bir karar verdiğimizi anladım" ifadelerini kullandı
TİP'in Hatay adayı Gökhan Zan: Başından beri 'fedakarlığa hazırım' dedim, onlar değilmiş

Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan, CHP'den adaylığı kesinleşen Lütfü Savaş'ı isim vermeden eleştirdi. 

X hesabından açıklama yapan Zan, aday olduğu ilk günden beri Hatay'ın deprem suçlarına bulaşanlara emanet edilmemesi yönünde çağrıda bulunduğunu belirterek, "Başından beri "fedakarlığa hazırım" dedim. Onlar hazır değilmiş. Taş üstünde taş kalmamış bir kentin makam koltuğuna oturmak için bu hırs ve açgözlülüklerini görünce ne kadar doğru bir karar verdiğimizi anladım. Onlar rant için aday oldu, ben halk için aday oldum. Depremzedeler 31 Mart'ta AKP adayı ile AKP zihniyetindeki aday arasında seçim yapmaya mecbur kalmayacağı için mutluyum. Enkazdan kimlerin elini tutarak çıktıysak, Hatay'ı onlarla birlikte ayağa kaldıracağız" ifadelerini kullandı.