08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 01.04.2024 22:42 | Son Güncelleme: 01.04.2024 22:56

Yeniden Refah'tan erken seçim çağrısı

Yeniden Refah Partisi'nin İBB adayı Mehmet Altınöz, seçim sonuçlarını değerlendirdi. İktidara erken seçime gitme çağrısı yapan Altınöz, "Bu sonuç bir erken seçim sonucudur. Diyeceksiniz ki 14 Mayıs'ta seçim yapıldı bu kadar hızlı da erken seçim olur mu? Olur" dedi
Yeniden Refah'tan erken seçim çağrısı

Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz, 31 Mart seçim sonuçlarının ardından iktidarın erken seçim kararı alması gerektiğini savundu. 

YRP il binasında düzenlenen basın toplantısında seçim sonuçlarını değerlendiren Altınöz, “Türkiye'nin erken seçim mecburiyeti vardır. Çünkü mutfakta yangın var. İnsanların cebinde para kalmamış, esnaf iş yerini kapatıyor. Sonuç itibariyle erken seçim kaçınılmaz. Bu sonuç bir erken seçim sonucudur. Diyeceksiniz ki 14 Mayıs'ta seçim yapıldı bu kadar hızlı da erken seçim olur mu? Olur” dedi.

Seçim kampanyası sürecinde geçim sıkıntısının en önemli sorun olarak öne çıktığını dile getiren Altınöz, "İnsanlarımız şu anda maalesef geçinemez durumda. 10 bin lira emekli maaşıyla yaşayan 10 milyonun üstünde emeklimiz var" diye konuştu.