20 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 13.02.2024 16:33 | Son Güncelleme: 13.02.2024 16:37

Sevgililer Günü için mekan önerisi: The Peninsula Istanbul

Sevgililer Günü için hala program yapmadıysanız, Boğaz’ın en göz alıcı noktalarından birinde konumlanan The Peninsula Istanbul, The Lobby’de 14 Şubat’a özel hazırlanan menüsü ve Su Sonia'nın etkileyici sahne performansı ile misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor
Sevgililer Günü için mekan önerisi: The Peninsula Istanbul

Dünyanın en köklü lüks otel gruplarının başında gelen The Peninsula Hotels’in Istanbul'un eşsiz tarihi dokusunda konumlanan, Boğaz’daki göz kamaştıran oteli The Peninsula Istanbul, Sevgililer Günü'nde, aşk ile lezzetin kusursuz birleşimine davet ediyor. 14 Şubat akşamı The Lobby’de sunulan özel menü ve Su Sonia’nın sahne performansı eşliğinde unutulmaz bir akşam misafirleri bekliyor.

The Peninsula SPA ve Wellness Merkezi; 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere hediye seçenekleri sunuyor. Sevgililer Gününü The Peninsula Istanbul’un kusursuz hizmet anlayışıyla deneyimlemek isteyenler için The Peninsula SPA’nın masaj, hamam, vücut ve cilt bakımı hediye sertifikaları çiftleri bekliyor.

The Peninsula Istanbul sunduğu benzersiz deneyimlerle, dikkat çeken şık atmosferinde misafirlerini mükemmel konfor anlayışı ile ağırlamayı bekliyor.