08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 29.04.2024 12:15 | Son Güncelleme: 29.04.2024 12:47

Kargo iade paketine giren kedi Utah'tan California'ya uçtu

ABD'nin Utah eyaletinde bir aile, iade etmek üzere California'ya postaladıkları kargo paketine gizlice giren kedilerine günler sonra kavuştu. Amazon çalışanının bulduğu kedinin günlerce aç ve susuz kaldığı, bu rağmen sağlığında herhangi bir sorun olmadığı açıklandı
Kargo iade paketine giren kedi Utah'tan California'ya uçtu

Yerel KSL TV'nin haberine göre "Galena" adlı kedinin sahipleri, 10 Nisan'da ortadan kaybolan evcil hayvanlarını bulabilmek için evlerinin çevresinde arama yaptı, mahallenin dört bir yanına kayıp ilanları astı. Kedileri eve geri dönmeyince kayıp ihbarında bulunan Clark ailesi, günler sonra Los Angeles'taki veterinerden sürpriz telefon aldı.

Mikroçipi sayesinde bulundu

Veteriner hekim, "Brandy" isimli Amazon çalışanının teslim aldığı kargo paketinde bulduğu mikroçipi olan sahipsiz kediyi kendisine getirdiğini söyledi. Böylece kedinin, ailenin iade için Utah eyaletinden California'ya postaladığı paketlerden birine fark edilmeden girdiği anlaşıldı. Bu süreçte kedinin, günlerce aç ve susuz kaldığı, sağlığında herhangi bir sorun olmadığı bildirildi.

Utah ile California'ya arası otomobille 12 saatten fazla sürüyor

 

Kayıp kedisine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirten Carrie Clark, "İlk başta veterinere inanmadım ve bunun bir şaka olduğunu düşündüm. İnanılmaz bir kavuşma anı oldu. Galena'yı tekrar kucağıma aldığımda titremesi anında durdu" ifadelerini kullandı.