29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 10.09.2022 14:11 | Son Güncelleme: 10.09.2022 14:20

Bodrum Loft, İngiliz The Times’ın en iyiler listesine girdi

Bodrum Loft, Vanity Fair'dan sonra The Times’ın da en iyiler listesine girdi. İngiliz gazetesi Deniz Kenarındaki Göz Alıcı Yeni Oteller (Glam new hotels by the seaside) listesinde Bodrum Loft'u öne çıkardı
Bodrum Loft, İngiliz The Times’ın en iyiler listesine girdi

Dünyanın ilk gazetelerinden biri olan The Times (1785) En güzel yeni sahil otelleri seçkisini yayınladı. Kış başlamadan önce biraz güneşlenmek isteyenler için otel önerisinde bulunan The Times, Bodrum'dan Brezilya'ya en güzel yeni sahil otelleri listesinde Bodrum Loft'a yer verdi.

Bodrum Loft “Begonvil ve yaseminle bezenmiş bahçeleri, yöresel zeytin, sandal ağacı, defne ve narenciye ormanları ile ortak alanlarda dolaşırken hava mis gibi kokuyor” sözleriyle tanımladı.

Haberde "Her birinin içi modern dekore edilmiş villalar, muhteşem bir körfezin ağaçlık eğiminin üzerinde taş duvarların üzerinden çıkıntı yapan ahşap güverteleri ile otantik bir Türk yapısı olarak göze çarpıyor" denildi.

Listede Bali’den Nirjhara, Yunanistan’dan Cali Mykonos ve The Wild, Brezilya’dan Bom Jardim otelleri yer aldı

Daha önce Vanity Fair'in de listesine giren otel için “Koyun üzerindeki tesiste bir sonsuzluk havuzunun yanı sıra, iki bar, bir açık hava spor salonu ve SPA, gösterişli bir Fransız pastanesi ve Nobu’nun hareketli bir çıkışı var. Daha aşağıda, Ege’nin ve uzak adaların sakin maviliğine bakan bir gün batımı için mükemmel bir yer sunan İtalyan restoranı Paper Moon yer alıyor” ifadeleri kullanıldı.