29 Nisan 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 05.04.2024 12:00 | Son Güncelleme: 05.04.2024 12:04

Abigail'den fragman

Universal Pictures, Scream, Scream VI ve Ready or Not yönetmenleri Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in imzasını taşıyan korku komedisi Abigail'den yeni bir fragman yayınladı

Daha önce Çığlık ve korku komedisi Ready or Not ile izleyicilerin dikkatini çeken Radio Silence ikilisi Dracula’s Daughter dünyasını ekrana taşıyor.

Bir grup suçlu, yeraltı dünyasının güçlü bir figürünün 12 yaşındaki balerin kızı Abigail'i kaçırır. Tek yapmaları gereken 50 milyon dolarlık fidyeyi alabilmek için bir gece boyunca kıza göz kulak olmaktır. Ancak bilmedikleri şey küçük kızın aslında bir vampir olduğudur ve suçlular kendilerini bir anda 12 yaşındaki bir balerin vampirin hedefinde bulur. Abigail hepsini tek tek avlamaya başlarken, onlar da kızı nasıl öldüreceklerini bulmak zorundadır.

Filmde Melissa BarreraDan StevensKathryn NewtonAlisha WeirWilliam CatlettKevin Durand ve Giancarlo Esposito ve geçtiğimiz Temmuz ayında hayatını kaybeden Euphoria oyuncusu Angus Cloud rol alıyor. Senaryo ise Stephen Shields ve Guy Busick'in imzasını taşıyor.

Benzer Videolar