19 Eylül 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Video Giriş: 08.09.2024 15:10 | Son Güncelleme: 08.09.2024 15:14

Wolf Man fragmanı

Blumhouse yapımı Wolf Man filminden ilk fragman yayınlandı. Christopher Abbott ve Julia Garner’ın başrolünde yer aldığı yapım, 1941 tarihli klasik filmin modern bir uyarlaması olacak. Yönetmen koltuğunda Invisible Man ile tanınan Leigh Whannell oturduğu film, 2025'te vizyona girecek

Korku türünün meraklıları, bu kış yeni bir Blumhouse yapımı olan Wolf Man filmiyle tanışmaya hazırlanıyor. 2020 yapımı Invisible Man filmiyle dikkat çeken yönetmen Leigh Whannell’in imzasını taşıyan filmden ilk fragman yayınlandı.

Başrollerini Poor Things ile tanınan Christopher Abbott ve Ozark dizisinden Julia Garner’ın paylaştığı Wolf Man, Hammer Films'in 1940'lı yıllarda izleyicilerle buluşturduğu klasik canavar filmlerinden birinin modern uyarlaması olacak. Çekimleri geçtiğimiz mart ayında başlayan film, başlangıçta bu Cadılar Bayramı için planlanmış olsa da, gösterim tarihi 2025'in başlarına ertelendi.

Jason Blum ve Blumhouse Productions’ın yapımcılığını üstlendiği film, 1941 yılında yayımlanan orijinal Wolf Man yapımına yeni bir bakış sunuyor. Filmde Christopher Abbott, ilk filmde Lon Chaney Jr.’ın canlandırdığı Lawrence Talbot karakterine hayat verecek. Bu versiyonda Talbot, ailesini geceleri ortaya çıkan bir yaratığa karşı korumaya çalışan bir eş ve baba olarak karşımıza çıkacak.

Julia Garner ise Talbot'un eşini canlandıracak. Garner, ayrıca bu sonbahar Paramount+ platformunda yayınlanacak Rosemary’s Baby filmiyle bağlantılı Apartment 7A adlı yapımda da başrol oynayacak. Wolf Man filmi, 17 Ocak 2025 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak.

Benzer Videolar