28 Eylül 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 27.09.2024 13:40 | Son Güncelleme: 27.09.2024 13:42

Ballerina'dan ilk fragman

Ana de Armas’ın başrolünde olduğu John Wick evrenindeki yeni film Ballerina'dan ilk fragman yayınlandı. Ailesinin intikamını almak isteyen Eve Macarro’nun hikâyesini konu alan film, 6 Haziran 2025’te vizyona girecek

Ana de Armas'ın başrolünde olduğu John Wick evrenindeki yeni film Ballerina için ilk fragman yayınlandı. Bu spin-off filminde, geçen yıl hayatını kaybeden Lance Reddick, Charon rolüne son kez hayat veriyor.

Ballerina, Elton John’un Tiny Dancer şarkısı eşliğinde başlıyor. Genç Eve Macarro'nun (Ana de Armas) Ruska Roma okulunda suikastçı olarak eğitimine odaklanıyor. Winston (Ian McShane), Eve’i bu zorlu sürece yönlendirirken, Sharon Duncan-Brewster’ın canlandırdığı eğitmenin gözetiminde ölümcül becerilerini geliştiriyor.

Hikâye, John Wick: Chapter 3 – Parabellum ile Chapter 4 arasındaki dönemde geçiyor ve ailesini öldüren suikastçılardan intikam almak isteyen Eve Macarro'yu merkeze alıyor. Filmde Keanu Reeves (John Wick), Ian McShane ve Lance Reddick tanıdık yüzlerle geri dönerken, Gabriel Byrne, Catalina Sandino Moreno ve Norman Reedus gibi yeni isimler kadroya dahil oldu. Başlangıçta 7 Haziran 2024’te vizyona girmesi planlanan film, 6 Haziran 2025 tarihine ertelendi.

Benzer Videolar