29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 10.10.2022 20:08 | Son Güncelleme: 10.10.2022 22:25

Margot Robbie'den Lady Gaga yorumu: Rol harika bir oyuncudan ötekine geçmiş oldu

Joker filminin devamı için oyuncu kadrosu kesinleşti. Şimdiye kadar Harley Quinn rolünü oynayan Margot Robbie yerine kadroya Lady Gaga dahil edildi. Robbie, Gaga'nın rolü aldığı için mutlu olduğunu söyledi
Margot Robbie'den Lady Gaga yorumu: Rol harika bir oyuncudan ötekine geçmiş oldu

Avustralyalı aktör Margot Robbie, DC karakteri Harley Quinn'i  Suicide Squad: Gerçek Kötüler, Birds of Prey ve 2021 yapımı The Suicide Squad: İntihar Timi filmlerinde canlandırdı. Geçtiğimiz ay Lady Gaga Joker'in devam filminde Joaquin Phoenix'in karşısındaki rolü oynayacağını açıkladı. Yeni film, Folie à Deux adında bir müzikal olacak.

MTV News'e konuşan Robbie yapımcıların oyuncu seçimini onaylıyor ve "Bu karar beni çok mutlu etti çünkü en başından beri tek istediğimin Harley Quinn'in Macbeth ya da Batman gibi her zaman bir harika bir oyuncudan ötekine geçen karakterlerden biri olmasıydı" dedi.  Yeni filmi Amsterdam'ın tanıtımını yapan Robbie "Harley'nin artık diğer oyuncuların da oynayabileceği karakterlerden biri olabilmesi için yeterince güçlü bir temel inşa etmiş olmak büyük bir onur. Bence karakterle inanılmaz bir iş çıkarak" diye ekledi.

Ağustos ayında Gaga, sosyal medyasında Phoenix’in karşısında Joker: Folie à Deux’da rol aldığını gösteren bir paylaşım yaptı. Joker’in devam filmi yine aynı yönetmen olan Todd Phillips tarafından yönetilecek ve 4 Ekim 2024’te vizyona girmesi planlanıyor.