29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 25.04.2022 16:19 | Son Güncelleme: 25.04.2022 16:23

The Bad Guys, Dumbledore'un Sırları'nı tahtından etti

Türkiye'de bu hafta vizyona girecek The Bad Guys (Kim Demiş Kötüyüz Diye) 24 milyon dolarlık hasılat rakamıyla Dumbledore'un Sırları'nın (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore) tahtında etti. ABD'de hafta sonu en çok izlenen ikinci film ise Kirpi Sonic 2 (Sonic the Hedgehog 2) oldu
The Bad Guys, Dumbledore'un Sırları'nı tahtından etti

DreamWorks'ün yeni animasyon filmi The Bad Guys (Kim Demiş Kötüyüz Diye?) açılış hafta sonunda 24 milyon dolar hasılata ulaşarak Box Office ABD'ye zirveden giriş yaptı. Türkiye'de önümüzdeki hafta sonunda gösterime girecek olan film, globalde ise ilk üç günde 87,1 milyon dolara ulaştı.

Zirveye animasyon damgası

Vizyondaki üçüncü hafta sonunu geride bırakan Kirpi Sonic 2 (Sonic the Hedgehog 2), 15,22 milyon dolar gişe rakamı ile ikinci sıradaki yerini korudu. Böylece ABD'de zirveye animasyonlar damga vurmuş oldu.

Bir önceki hafta sonunun lideri Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore), ilk hafta sonundaki hasılata kıyasla yüzde 66 düşüş yaşayarak ikinci hafta sonunda 14 milyon dolar elde etti ve kendine üçüncü sırada yer buldu. Film, globalde ise şimdiye kadar 280 milyon dolara ulaştı.

Haftanın yeni filmlerinden düşük açılış

Haftanın diğer iki yeni filmi Kuzeyli (The Northman), 12 milyon dolarla dördüncü sırada Yetenekli Bay Cage (The Unbearable Weight of Massive Talent) ise 7,18 milyonla beşinci sırada yer alan yapım oldu.