20 Eylül 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 15.08.2024 22:48 | Son Güncelleme: 15.08.2024 23:07

Abdullah Avcı: Numaram servis edildi, lütfen telefonumu rahat bıraksınlar

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, cep telefonu numarasının servis edildiğini belirterek, "Lütfen rica ediyorum, telefonumu rahat bıraksınlar. Sosyal medyaya telefonumu atanın gerçek Trabzonsporlu olduğunu düşünmüyorum, futbolsever olduğunu da düşünmüyorum" dedi
Abdullah Avcı: Numaram servis edildi, lütfen telefonumu rahat bıraksınlar

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, cep telefonu numarasının servis  edildiğini ve sosyal medyada paylaşıldığını söyledi. Rapid Wien maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, bir gün önceki açıklamalarını hatırlatan Avcı, "Dün basın toplantısında aslında çok üsluba uygun ifadeler kullandığımı düşünüyorum. Yakın geçmişle ilgili, bulunduğum geçmişle ilgili her şey tekrar konuşmak istemiyorum. Büyük bir camiada çalışıyorum, bu camiayı çok iyi temsil ettiğimi düşünüyorum. Bu şık ve doğru değil. Telefonum servis edilmiş vaziyette. Aynı zamanda sosyal medyaya da verildi" ifadelerini kullandı. 

"Sağduyulu Trabzonspor taraftarının bunu yapmadığını düşünüyorum" diyen Avcı, şöyle devam etti: "Dün kullandığım ifadeyi tekrar kullanıyorum, organize bir kötülük. Beş maç oynadık, ikisini kazandık, ikisini uluslararası seviyede kaybettik. Lige de beraberlikle başladık. İyi değiliz, bunu söylüyorum ama benim ailem ve çocuklarım var. Biz bir oyun oynuyoruz. Burada çok önemli duygular yaşadım. Vazgeçemeden bu takımın iyi olacağını da biliyorum. Ama lütfen rica ediyorum, telefonumu rahat bıraksınlar. Sosyal medyaya telefonumu atanın gerçek Trabzonsporlu olduğunu düşünmüyorum, futbolsever olduğunu da düşünmüyorum. Empati yapıp benim yerime kendinizi koyarsanız daha iyi anlarsınız."