27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 15.05.2024 01:28 | Son Güncelleme: 15.05.2024 09:38

Ancelotti ve İspanyol basınından Arda Güler'e övgü

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Alaves maçında sonradan oyuna giren ve son 4 maçında 3. golünü atan Arda Güler'in çok iyi ilerleme kaydettiğini söyledi. İspanyol basına da maç sonrası genç yıldıza özgüler yağdırdı
Ancelotti ve İspanyol basınından Arda Güler'e övgü

Ancelotti, La Liga'nın 36. haftasında sahasında oynadıkları maçta Deportivo Alaves'e karşı alınan 5-0'lık galibiyetin ardından basın toplantısında konuştu. İtalyan teknik adam, milli futbolcu Arda Güler ile ilgili bir soruya, "Elbette, genç futbolcularımıza çok büyük sevgi duyuyoruz. Arda, çok iyi ilerleme kaydediyor. Doğal bir yeteneği var. Olmayacak anlarda bile goller atıyor" dedi.

Real Madrid, 10. dakikada Jude Bellingham, 27. dakikada Vinicius Junior ve 45+1. dakikada Federico Valverde'nin attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. İkinci yarı durgun başlasa da 70. dakikada Vinicius Junior tekrar sahneye çıktı ve skoru 4'e çıkardı. Son haftaların formda ismi Milli oyuncumuz Arda Güler 81. dakikada sahneye çıktı ve skoru tayin eden golü kaydetti. Arda bu sezon La Liga'da 4. golünü attı. Böylece Arda son 4 maçında 3. kez gol sevinci yaşadı. 

İspanyol basınından övgüler

İspanyol basını Arda'ya yine övgüler yağdırırken, Türk futbolcunun her gol attıktan sonra, sağ elini kalbine sol işaret parmağını da havaya kaldırdığı sevincine atıfta bulunan As gazetesi, "Arda Güler'in bazı hareketlerinin açıklaması yok: Mübarek adamdan muhteşem gol" diye yazdı. Marca gazetesi de Arda için "Sadece bir çeyrekte bunları yapıyorsa gerisini siz düşünün" ve "Yıldızı parıldıyor" yorumunda bulundu.