17 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 05.11.2023 13:17 | Son Güncelleme: 05.11.2023 16:55

Arda Güler'den Real Madrid'de çıkacağı ilk maça özel paylaşım

Real Madrid'e transfer olan ve yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle ancak bugün forma giyme şansı yakalayan milli futbolcu Arda Güler, maç günü paylaştığı videoyla dikkat çekti
Arda Güler'den Real Madrid'de çıkacağı ilk maça özel paylaşım

Sezon başında Fenerbahçe'den rekor bir rakamla İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, bugün yeni kulübüyle ilk maçına çıkıyor. Real Madrid-Rayo Vallaceno arasında oynanacak maçta 24 numaralı formasıyla sahne alacak Arda'nın şimdiye kadar yeşil sahalara çıkması bekleniyordu ancak yaşadığı birkaç talihsiz sakatlık bu süreci uzattı. Arda, TSİ 23:00'de oynanacak maçı şimdiye kadar ki yaşadığı olayları ve kariyerini anlatan bir video yayınlayarak duyurdu.

14 maç kaçırdı

Yaz döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda, takımının sezon öncesi ABD'de yaptığı kampta sakatlanmış ve 14 Ağustos'ta sağ dizinden menisküs ameliyatı geçirmişti. Yaklaşık iki ay süren sakatlıktan çıktıktan sonra 21 Eylül'de takımla antrenmanlara başlayan ve 26 Eylül'de kas yırtılması yaşayarak tekrar sakatlanan Arda 29 Ekim'de antrenmanlara döndü. Arda'nın bu süreçte kaçırdığı maç sayısı ise 14 oldu.