21 Eylül 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 27.09.2023 19:30 | Son Güncelleme: 27.09.2023 20:32

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın bakımını yapan firmanın sözleşmesi feshediliyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Atatürk Olimpiyat Stadı'nın bakımını yapan firmanın sözleşmesinin feshedileceğini duyurdu
Atatürk Olimpiyat Stadı'nın bakımını yapan firmanın sözleşmesi feshediliyor

Federasyonun internet sitesinden yapılan açıklamada, Trendyol Süper Lig'de İstanbulspor ile Galatasaray arasında oynanan 3. hafta erteleme müsabakası esnasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda saha bakım konularında eksiklikler ve yetersizliklerin gözlendiği belirtilerek, "Bu olumsuzluklar nedeniyle ilgili firma ile yürütülen saha bakım sözleşmesinin 28 Eylül tarihi itibarıyla feshine karar verilmiştir" denildi.

Ne olmuştu?

Galatasaray, Süper Lig'in 3. haftasının erteleme maçında Salı akşamı İstanbulspor deplasmanına konuk oldu. Olimpiyat'taki maçı sarı-kırmızılı takım 1-0'lık skorla kazandı. Öte yandan stadda İstanbulspor ile Galatasaray arasında oynanan maç sırasında futbolcuların elleri, formaları, saçları yeşile boyandı. Yayıncı kuruluş muhabiri, konuyla ilgili olarak bilgi verdi ve "Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yanan çimler, makyajlama çalışması nedeniyle gıda boyasıyla yeşile boyandı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA