09 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 27.04.2024 12:52 | Son Güncelleme: 27.04.2024 13:13

Aziz Yıldırım'dan Nihat Tokat'a tepki: Benim adıma konuşmayın

6 yıl sonra ilk defa divan toplantısına katılan Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, oyunu kullandıktan sonra Nihat Tokat'a tepki gösterdi. Yıldırım, "Siz beni tanımıyorsunuz, ben sizi tanımıyorum, ismim üzerinden 'Onu bununla barıştırırım' diye propaganda yapmayın" dedi

Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) toplantısına geldi. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen, kulüp başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, YDK başkan adayları Şekip Mosturoğlu, Sevil Becan, Nihat Tokat ve YDK üyelerinin katıldığı toplantıya gelen Yıldırım, 6 yıl sonra ilk defa divan toplantısına katıldı.

Tekneyle geldi

Tekneyle alan gelen Yıldırım'ın yanında, eski yöneticileri de yer aldı.  Basının yoğun ilgisi eşliğinde oyunu kullanan Yıldırım, daha sonra başkan adaylarından Nihat Tokat ile ayak üstü kısa süreli bir konuşma gerçekleştirdi.

"Benim adıma konuşmayın"

Eski başkan Yıldırım, Nihat Tokat'a, seçim sürecinde Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ı barıştıracağı yönündeki ifadelerine tepki gösterdi. Yıldırım, "Benim adıma orada burada barıştıracağım gibi konuşmayın" ifadesini kullandı.